Afspraak maken

Update 11 juni 2024.

In juli 2024 is er nog plaats voor verschillende nieuwe patiënten nieuwe patiënten, heel wat mensen zijn met verlof…

 

De 24 uur geopende afspraakservice.

3 Mogelijkheden…   Online,  per mail aanvragen van een account of                                      de gewone afspraak per telefoon is rechtstreeks contact met Rudy zelf.

 

  1  U bent nog nooit in de praktijk geweest.

Door teveel aanvragen met onzin (grapjassen die agenda’s willen vullen…) aanvaard ik enkel de correct ingevulde dossiers! Ik lees elke aanvraag en bevestig manueel (opgelet in het weekend en ’s nachts komen er geen bevestigingen!). 1 X invullen volstaat, kijk op de eerste werkdag (tegen de avond) in je mail om de toegestuurde toegangscode te gebruiken, na het inloggen kun je je eigen wachtwoord in de plaats zetten.

Je vult de gevraagde gegevens in (naam, voornaam liefst ook, geslacht, geboortedatum je mailadres en je GSM / telefoonnummer in, klik op verzenden .

https://agenda.evry.nl/nieuweClient.php?evryKlantnr=604400001

Vul je gegevens in, probeer bij de omschrijving van de problemen gewoon in te vullen zoals je het zou vertellen aan vrienden,  bij voorstellen, dan weet ik ook wat ik mag verwachten!

Kijk zeker ook in de spam box, mensen zijn soms boos op mij maar als mijn toegangscode in de spambox beland weet ik hier niets van

** Soms komt er geen vrij moment naar boven, er is geen plaats meer in de eerste 3 maanden, probeer een latere datum maar boek zeker geen ander type van afspraak want we gaan je niet kunnen behandelen en de wachttijden verlengen alleen maar

 

2 U bent reeds in behandeling bij mij.

Stuur mij een mailtje, dan bezorgen ik u een wachtwoord, aan het door uw gewenste mailadres verbonden en gekoppeld aan uw dossier. Zo vermijden we dubbele dossiers en onnodige zoektochten naar het correcte dossier.

Mail: podotherapeut.rudy.zanders@gmail.com

Wil je meerdere afspraken maken (moeder/kind bv.) dan moet er wel met twee mailadressen gewerkt worden, elk dossier is maar gelinkt aan één mailadres.

Afspraak bestaande patiënten met een account.

 

Zodra we bevestigen kun je als “bestaande patiënt” inloggen in de agenda.

3 Geen held met de computer?

Je kunt ook een aanvraag per mail doen met je voornaam, achternaam, telefoon/gsm nummer, geboortedatum en uiteraard de omschrijving van de klacht! We sturen dan een aangemaakte account met advies welke behandeling je moet kiezen. Eerste intake algemene voetklachten is 1 uur, rug en bekkenklachten is 1 1/2 uur, dus correct boeken is in je voordeel!

 

 

De afspraken maken tijdens de openingsuren:

In verband met de GDPR wetgeving zijn onze gegevens omgezet in sterretjes.

Een stagier is meer dan een toeschouwer, we laten ze ook kennismaken met de agenda, dossieraanvullingen en betrekken ze ook in de contacten, praktijk in het behandelen van patiënten. Met dank aan onze stagier voor de bereidwilligheid en medewerking aan de foto.

U kan ook een afspraak maken via onderstaand nummer:

⊕ +32(0)9 227 65 94

Bij geen antwoord op de vaste lijn (ik heb twee lijnen): probeer later even opnieuw. Ik ben waarschijnlijk even niet van beschikbaar om op te nemen, er wordt nooit gewerkt in de weekends, op feestdagen.

Ik maak nooit afspraken per mail, enkel vragen worden beperkt beantwoord.

Openingsuren:

Opgelet we werken per twee weken in hetzelfde schema:

Even weken:

  •                         maandag :         10u00 tot 19u00
  •                          dinsdag:           10u00 tot 19u00
  •                          woensdag:        10u00 tot 19u00
  •                          donderdag:      10u00 tot 19u00

Oneven weken:

  •                          dinsdag:          8u30 tot 17u30
  •                          woensdag:       8u30 tot 17u30
  •                          donderdag:     8u30 tot 17u30
  •                          vrijdag:            8u30 tot 17u30